Over Schoonheidsstudio 072

 

Net dat stukje extra aandacht en tijd voor u als klant, zonder dat u een nummer bent. Met deze visie is Schoonheidsstudio 072 ontstaan. Een salon met een breed aanbod op uiterlijke verzorging, waarbij passie en liefde voor het vak niet ontbreekt!

Het team van Schoonheidsstudio 072 telt 2 vaste medewerkers en 2 stagiaires en 1 huidtherapeute.

 

 


 

pedicure heilooMiloe van Hove

 

Miloe is de eigenaresse van Schoonheidsstudio 072 die zij in 2014 heeft opgericht. Zij heeft haar opleiding allround schoonheidsspecialiste afgerond in 2004 op het MBO in Haarlem. Daarnaast beschikt zij over diverse specialisaties zoals nagelstyling ( waarbij ook docente nagelstyling bij La lique Cosmetics in Heerhugowaard) , Visagie, pedicure en huidverbetering .

 

 


 

Astrid van Driel

 

Astrid werkt sinds 2018 bij Schoonheidsstudio 072 als schoonheidsspecialiste & pedicure. Astrid heeft in 2011 op de Haarlemse Academie MBO haar diploma schoonheidsspecialiste behaald. In 2014 ging zij verder met studeren en behaalde zij het diploma medisch pedicure bij de Rocas opleidingen. Diverse cursussen volgde hierna en zo kan ze bij Schoonheidsstudio 072 haar passie blijven uitoefenen.

 

 


 

Huidtherapeut heiloo

 

 

Mariëtte Stokx

 

Mariëtte is al jaren huidtherapeute bij het bedrijf Cosmetique Totale. Zij is elke 6 weken aanwezig in ons schoonheidsinstituut om uw diepgaande huidproblematiek aan te pakken.

 

 

 

 

 

 

 


Algemene informatie


Afspraak maken

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen met de Schoonheidssalon, wij zijn bereikbaar op de aangegeven openingstijden op: 072-7370027. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via info@schoonheidsstudio072.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan  zo snel mogelijk contact met u opnemen.

De meeste klanten vinden het handig om via de online agenda de afspraak zelf in te plannen. U krijgt direct een bevestiging hiervan en altijd 24 uur van te voren een herinneringsmail. Wij beantwoorden namelijk de telefoon NIET als wij in behandeling zijn.

 

 

Intakegesprek

Schoonheidsstudio 072 hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en toegankelijkheid. Tijdens een eventuele eerste behandeling/ of intakegesprek wordt u voorzien van alle benodigde informatie en is er altijd tijd om vragen te stellen. Tevens kan er ook een behandelplan worden opgesteld om uw klacht en of wens aan te pakken.

 

Annuleren of wijzigen van een afspraak

Mocht u uw afspraak niet kunnen nakomen, dan dient u dit 24 uur van te voren aan mij door te geven.

Bij niet tijdig afzeggen zijn wij helaas genoodzaakt 50% van de geplande behandeling in rekening te brengen. Bij het tijdig annuleren van uw afspraak kunnen wij eventueel nog een andere klant inplannen, zodat de behandeltarieven scherp kunnen. blijven.

 

Ontvangst

De schoonheidssalon in Heiloo/ ons schoonheidsinstituut bevindt zich op de kennemerstraatweg 125A; in het oude pand van ‘kleding reparatie Heiloo’. Bij binnenkomst wordt u altijd ontvangen door iemand. U kunt altijd voor de afgesproken tijd plaatsnemen bij de wachtruimte.

 

 

 

Betaling

Na de behandeling kunt u pinnen of contant betalen.
Schoonheidssalon Heiloo