Pedicure

 

Tijdens de pedicure behandeling worden u voeten nagekeken op eelt, likdoorn, ingegroeide teennagels en desgewenst kan er afgesloten worden met het lakken van de nagels. De behandeling duurt in zijn geheel circa 35 minuten excl. lakken

De behandeling is niet zomaar een pedicure behandeling, u mag plaatsnemen bij de “Foot Lounge” in een bad met stromend water, voor extra luxe en extra ontspanning!

De behandeling kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld gellak op de teennagels , waar u wel tot 6 weken plezier van kunt hebben!

 

 

pedicure heiloo

 

Mist u een teennagel voor de helft of bijna helemaal, omdat deze is aangetast? Dan kan er een teennagel reconstructie gemaakt worden met acryl. U heeft al een teennagelreconstructie vanaf €5,00.

Vraag naar de mogelijkheden!

bindweefselmassage heiloo

 

 

 

 

Nagelstyling

Zoekt u een ervaren nagelstudio in Heiloo? De eigenaresse van Schoonheidsstudio 072 heeft al vanaf 2004 ervaring op het gebied van nagelstyling en tegenwoordig ook docente nagelstyling.

U kunt terecht voor het opvullen van acrylnagels of een nieuwe set  acrylnagels, gellak of een gewone manicure

 

 

 

nagelstudio heiloo

Indien u een actieve nagelbijter bent, adviseren wij om eerst de “anti nagelbijt kuur” van 3 keer te doen. Hierbij zitten er maximaal 2 weken tussen de nabehandelingen in.

 

 

 

 

nagelstudio heiloo

Het opvullen van de acrylnagels neemt circa 45 minuten in beslag en een nieuwe set circa 55 minuten. Bij de manicure worden uw nagels in model gevijld, velletjes weggeknipt, nagels gepolijst en hierna een glans lak.

Kiest u voor shellac op de handen? Dan kunt u kiezen voor shellac zonder mini manicure of mét mini manicure. De verschillen kwa prijs kunt terug vinden op de prijslijst.

 

LET OP:  indien u shellac laat plaatsen op de natuurlijke hand nagels blijft dit gemiddeld maximaal 2 weken zitten. Dit is altijd afhankelijk van hoeveel uw handen in het water zitten en hoe goed uw eigen nazorg thuis is ( elke dag smeren met solaroil). Op de voeten blijft dit wel tot 6 weken zitten!

 

DSC_8573