Lash Volume Lift ( wimpers )

 

Staan jouw wimpers altijd recht vooruit? Of heb jij korte wimpers die niet opvallen?

Dan is Lash lifting voor de wimpers misschien wel iets voor jou!

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen (liften) zonder gebruik van wimper extensions of mascara.
De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling. De haartjes worden dus NIET voller, maar lijken wel voller door de krul.
Bij een wimperpermanent behandeling worden rollers of tangen gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt. Wimperlifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel.
Bij LVL wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift  en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.  Je wimpers vallen gelijk meer op!

lash lifting heiloo

 

 

In combinatie met een wimperserum krijg je een intens resultaat. Van een wimperserum groeien je wimperharen en worden ze voller. De kosten van een wimperserum zijn €49,95. Zie de foto hieronder, waarbij wij zelf het proefpersoon zijn geweest voor dit serum.

 

 

wimperserum heiloo

 

 

Browtastic / Henna brows  

 

Vindt jij wenkbrauwverf ontzettend mooi, maar blijft het niet lang genoeg zitten?  Hou jij van volle en strakke wenkbrauwen…?

Dan is Browtastic Henna zeker wat voor jou! De henna hecht zich niet alleen op de haren, maar ook op de huid! Afhankelijk van je huidtype en de nazorg en de kleur die je kiest, blijft Browtastic Henna tot wel *2 weken goed zitten ( * 2 weken is op basis van een middelbruine kleur en een droge huidtype). Pas daarna gaat het vervagen op de huid en de haartjes blijven gekleurd tot de haartjes uitvallen!

BrowTastic Henna is een zeer veilige manier om de wenkbrauwen te verven. De henna is een 100% plantaardig en zuiver natuurproduct dat wordt gemaakt van de struik Lawsonia Inermis. Het is vrij van PPD, zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide.

De kleuren komen tot stand doordat henna poeder wordt vermengd met andere gedroogde planten. In onze salon heb je keuze uit de kleuren: lichtbruin, middenbruin en donkerbruin.

BrowTastic Henna zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar! BrowTastic Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang houdt. BrowTastic Henna kan ook toegepast worden bij micro-pigmentatie, grijze wenkbrauwen, permanente make-up en microblading.

Contra indicaties:  (lees deze goed door!)

√ Glycose-6-fosfaat dehydrogenase (G6PD)

√ Bij bloedarmoede- als je het medicijn lithium neemt

√ bij wondjes rondom de huid van de wenkbrauwen

√  als je wenkbrauw haren kort geleden nog zijn geverfd

 

Browtastic  heeft sinds september 2017 een nieuwe lijn henna voor ook de zeer lichte huidtype’s . Deze lijn is alleen niet geheel 100% natuurlijk, maar wel prachtig van resultaat. Let wel ophoe lichter de kleur, hoe sneller dit van de huid vervaagt

BrowTastic Henna Heiloo