U bent al een tijdje op zoek naar ontspannende gezichtsbehandelingen die evengoed huidverbeterend werken? Dan bent u aan het juiste adres!  U kunt kiezen uit de volgende behandelingen:

 

Basic Treatment

circa 70 minuten  

Een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling!

U huid wordt dubbel gereinigd na een huidanalyse  ; de behandeling wordt geheel aangepast op uw huidtype en eventueel huidklachten, wenkbrauwen modelleren, peeling, stomen, de huid wordt nagekeken, serum, een heerlijke gelaatsmassage met masker voor gezicht & ogen. Tijdens het masker krijgt u een heerlijke handmassage. En als laatste een afsluitende verzorging met een klein make-upje desgewenst.bindweefselmassage heiloo

 

Basic Facial

circa 55 minuten

Een ontspannende uurs behandeling!

Uw huid wordt dubbel gereinigd na een huidanalyse; de behandeling wordt geheel aangepast op uw huidtype en eventueel huidklachten, wenkbrauwen modelleren, peeling en stomen, de huid wordt nagekeken. Tijdens het masker krijgt u een heerlijke (gelaats)massage.  Er wordt afgesloten met een dag of nacht crème .

 

 

Quick Facial

circa 40 minuten

U heeft liever een snelle grondige gezichtsbehandeling? De behandeling bestaat uit:

Dubbele reiniging na een huidanalyse, peeling, stomen, de huid wordt nagekeken op onzuiverheden, vervolgens een masker. Tijdens het masker krijgt u een heerlijke handmassage. Met als laatste een afsluitende dag- of nachtverzorging. De gehele behandeling wordt altijd aangepast op uw huidtype en eventueel uw huidklacht.

 

schoonheidssalon heiloo

Men’s Treatment

Speciaal voor de mannen!

circa 55 minuten

Dubbele reiniging na een huidanalyse, verwijderen van haartjes bij de oren en wenkbrauwen of neus, peeling, stomen, de huid wordt nagekeken, serum en een heerlijke stevige gelaatsmassage in combinatie met het masker en een afsluitende verzorging voor de mannenhuid

 

Facemassage

Circa 20 minuten

Een heerlijke gelaatsmassage waarbij ook het decollete en de achterkant schouders worden meegenomen. Voorafgaand een enkele reiniging. 

 

Facemapping

circa 15 minuten

Een grondige, tevens gratis huidanalyse via de methode van Dermalogica. U krijgt de analyse mee naar huis met persoonlijk advies en gratis samples!