Fruitzuurpeeling

 

Specifieke huidverbetering met fruitzuren/ acids

De Acids (AHA, BHA en PHA) schilferen de huid diep en daardoor wordt het regeneratieproces direct geactiveerd. Afhankelijk van het type Acid wordt o.a. de microcirculatie verbeterd, de talgklieren gedeblokkeerd, de huid diep gehydrateerd of de synthese van Collageen en Hyaluronzuur gestimuleerd. Celvernieuwing wordt gestimuleerd. Daarnaast hebben fruitzuren een vochtbindende eigenschap. Dit zorgt ervoor dat fijne lijntjes verdwijnen en de huid er vol en glad uitziet.

 

Voor wie is een Fruitzuurbehandeling / Acid geschikt?

Een fruitzuurbehandeling is geschikt voor iedereen die effectieve huidverbetering wilt ervaren. Ze kunnen precies worden afgestemd op de huidklacht of huidtype. Tevens kunnen er milde en sterkere fruitzuren worden toegepast. Er is zelfs een fruitzuur ontwikkeld special voor rondom het ooggebied; een plek waar de eerste tekenen van huidveroudering worden waargenomen.
De unieke lijn van Clarena heeft 8 verschillende formules fruitzuren ontwikkeld om verschillende huidproblemen te kunnen aanpakken.

Denk hierbij aan de volgende indicatie’s:
√  Hyperpigmentatie’s
√  Acne en littekens
√  Dehydratatie
√  Rosacea
√  Dunne huid
√  Verdikte huid
√  Rimpels / anti-aging
√  Deliacte ooggebied

 

microdermabrasie heiloo

Fruitzuurbehandeling 35 

circa 35 minuten (dit is een tijdsindicatie en kan afwijken)

Uw huid wordt dubbel gereinigd, voorbehandeld met een glycol lotion, de fruitzuurpeeling wordt aangebracht,  uw huid word nagekeken op onzuiverheden, een kalmerend serum , gevolgd door een afsluitende verzorging voor ogen en gezicht.

 

Fruitzuurbehandeling 65 

circa 65 minuten  (dit is een tijdsindicatie en kan afwijken)

Uw huid wordt dubbel gereinigd, voorbehandeld met een glycol lotion, de fruitzuurpeeling wordt aangebracht, uw huid word nagekeken op onzuiverheden, daarna een kalmerend serum, de wenkbrauwen worden gemodelleerd, een kalmerende massage van het gelaat gevolgd door een masker en een afsluitende verzorging voor ogen en gezicht.

 

* Het is erg belangrijk dat u uitkijkt met UV stralingen. Houdt u rekening met roodheid en het persoonlijke advies wat voor u wordt samengesteld om het beste resultaat te behalen